Satelitske antene

Prodaja i montaža kompleta satelitskih antena

Satelitske antene

Bavimo se prodajom, isporukom, montažom i ugradnjom svih vrsta satelitskih antena. Naš sistem poslovanja je "daljinski u ruke" - vaše je da uz konsultaciju sa nama odaberete sistem koji vam je potreban, a naše je da komplet koji podrazumeva sateltsku antenu, nosače, kablove i risiver dostavimo na adresu, montiramo, povežemo, usmerimo, naštelujemo i predamo vam daljinski upravljač u ruke.

Montaža i ugradnja satelitskih antena

Vršimo uslugu montaže i instalacije satelitskih antena i opreme kako na privatnim kućama i stanovima u stambenim zgradama, preko hotela sve do smeravanja i instalacije satelitskih stanica za kompanije kao što su SBB, Comutel, Targo Telekom, Televizija N1, Emotion, KBC Net, Hzatt hotel i sličnih. Koristimo najsavremeniju mernu opremu "Rover instruments" i "Promax" za usmeravanje satelitskih antena pri montaži. Zato je sa nama vrhunski kvalitet zagarantovan.

Šta je risiver za satelitsku antenu

Risiver za satelitsku antenu poznat i kao satelitski risiver je urđaj koji se koristi za obradu i dekodiranje primljenog signala - televizijskog programa - od satelitske antene. Osnovne funkcije satelitskog risivera uključuju:

  • prijem signala: satelitski risiver usmerava antenu da primi signal sa satelita koji nosi televizijske programe
  • dekodiranje signala: risiver dekodira digitalni signal primljen sa satelita i prevodi ga u vidljivu formu na televizoru
  • kontrola kanala i opcija: korisnik koristi satelitski risiver za prebacivanje između različitih kanala, postavljanje opcija za sliku i zvuk, postavljanje tajmera i slično
  • povratna veza i interakcija: neki moderni risiveri imaju mogućnost povratne veze, omogućavajući korisnicima da interaktivno učestvuju u dodatnim servisima kao što su interaktivne igre, pretraživanje programa itd.

Satelitski risiveri su neophodni za primanje i gledanje televizijskih programa koji se prenose sa satelita.

Satelitska antena komplet cena

Koja je cena kompeta satelitske antene? Evo primera za komplet satelitske antene, risivera i ugradnje za stan ili kuću:

# Komponenta Količina Naziv
1. Stavka 1 1
2. Stavka 2 1
3. Stavka 3 4
4. Stavka 4 1
5. Stavka 5 1
6. Stavka 6 1
7. Stavka 7 1

Cena kompleta sa ugradnjom: evra. Garancija: 2 godine.

Želite još informacija? Pozovite 065 3434-835.